Betalen

Bij myAnelli kunt u op verschillende manieren online betalen.
Kiest u bij het afrekenen van uw artikelen de betaalmethode die het beste bij uw past.

iDeal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

    - U bestelt een product
    - Kies iDEAL als betaalmethode
    - Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
    - U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
    - De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
    - Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
    - U ontvangt een bevestiging van uw bank
    - U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!


ideal

PayPal
Meer dan 2 miljoen Nederlanders betalen al met PayPal. Ook u kunt al uw aankopen bij myAnelli in binnenland en buitenland veilig betalen. Wereldwijd aankopen doen en met PayPal betalen. U Koppelt eenvoudig uw bankrekening of creditcard. (u hoeft géén geld te storten op uw PayPal-rekening). PayPal garandeert Kopersbescherming.
      

PayPal
MasterCard / Visa
myAnelli handelt de directe verwerking af van online creditcardbetalingen voor MasterCard, Visa en American Express. Dit zijn de 2 belangrijkste creditcards die maar liefst 99% van de Nederlandse markt dekken en 95% van de internationale markt. De myAnelli Payment Engine ondersteunt creditcardtransacties in verschillende valuta. De creditcard betaalschermen zijn dan ook meertalig van opzet.

Daarnaast ondersteunt myAnelli het door Visa ontwikkelde 3-D Secure systeem dat voor extra veiligheid zorgt bij creditcardbetalingen.

Er opent zich een pagina waarin u de Visa of MasterCard betaalmethode selecteert. Vervolgens dient u het creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.

Visa MasterCard
Sofortüberweisung.de / DirectEbanking
Sofortüberweisung.de/DirectEbanking is de meest gebruikte online betaalmethode in Duitsland

Met 51,4% is Sofortüberweisung.de (in Nederland DirectEbanking genaamd) de meest gebruikte online betaalmethode in Duitsland. Dit blijkt uit een onderzoek onder 1020 online kopers dat is uitgevoerd door EuPD Research in samenwerking met PayPal. Ruim de helft van alle geïnterviewde consumenten ga aan al eens betaald te hebben met DirectEbanking, en nog eens 12,4% gaf aan dit in in de toekomst te overwegen.

Sofort
Vooruitbetaling / Overboeking
Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van anelli.nl. Dit kan bijvoorbeeld met internet-bankieren van uw bank. Na uw bestelling krijgt u een e-mail van ons met de nodige gegevens om uw bestelling af te ronden.
• Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.
• Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.

overboeking
Veiligheid
Het veilig aanbieden en afhandelen van uw transacties gebeurt bij ons uitsluitend onder strikte veiligheidseisen. Dagelijks wordt ons netwerk gescand op diverse veiligheidsrisico´s.
Uw gegevens en betalingen lopen via onze beveiligde SSL verbinding.
 SSL Encryption