Goud & Zilver Aankoop

DE GOUDBANK

De Goudbank

DE GOUDBANK is een Nederlandse onderneming die u verschillende handige manieren aanbiedt om uw oud goud en andere ongewenste voorwerpen van goud, zilver en platina, te verkopen.

Wij bieden onze klanten voor al het gemak een gratis verzendpakket aan met daarin een begeleidende brief en een veilige sealbag. Zo kunt u snel en direct uw oude sieraden veilig en vertrouwd naar ons toesturen. Op het moment dat wij uw goederen hebben ontvangen zullen wij zo snel mogelijk een analyse uitvoeren en u vervolgens een bod aanbieden.
Bij acceptatie van ons bod maken wij binnen 24 uur uw geld over.

DE GOUDBANK komt uw gouden sieraden en voorwerpen ook bij u thuis analyseren en inkopen. Een van de voordelen hiervan is dat u gewoon thuis kan blijven, dit bespaart tijd en eventuele reiskosten. Bovendien bent u altijd persoonlijk aanwezig en hoeft u niet met uw goud over straat, wat een stuk veiliger is.

Daarnaast zijn wij door heel Nederland persoonlijk te bezoeken op onze inloopdagen.
U kunt op deze dag geheel vrijblijvend uw edelmetaal laten analyseren. Als u besluit te verkopen hoeft u niet, zoals vaak bij de juwelier, iets terug te kopen en krijgt u altijd de beste prijs voor uw oude sieraden.