Verzending

Als u een bestelling bij myAnelli plaatst, wordt deze de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen. Normaal gesproken leveren wij vanaf dat moment binnen 5 tot 7 werkdagen. myAnelli verzend met PostNL, DHL en UPS pakketservices.

Bij bestellingen boven de €50,- wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij een bestelling onder de €50,- betaalt u € 6,75 voor het verzenden binnen Nederland en Belgie.
Zodra het pakje door ons wordt verstuurd krijgt u van ons een mailtje met de tracktrace code. Met deze code en link in het mailtje kunt u uw bestelling volgen.
Pakketten worden over het algemeen later op de dag geleverd dan de brievenbuspost. De meeste pakketservices bezorgen alleen op werkdagen tussen 9:00 en 18:00.

Wilt u uw bestelling op een andere datum uitgeleverd hebben geeft u dit dan aan in een e-mail aan onze klantenservice onder vermelding van uw naam en ordernummer.
Wij zullen onze uiterste best doen om uw bestelling op die dag te leveren.

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u niet thuis bent als het pakketje wordt bezorgd. In dat geval word het pakket in de meeste gevallen de volgende dag nogmaals aangeboden.
Mist u ook deze levering dan kan u contact opnemen met de desbetreffende pakketservice. 

Indien u een pakket krijgt aangeboden wat ernstig beschadigd of opengemaakt is adviseren wij u dit pakket niet aan te nemen.
Indien u dit wel doet vervalt alle garantie en verzekering, weiger het pakket, laat de postbode het weer meenemen en neem direct contact met ons op.